Het organiseren van activiteiten kost al behoorlijk veel tijd aangezien je het beste neer wilt zetten voor je deelnemers. Het beheren van inschrijvingen en de administratie daaromheen hoort vaak zeker niet bij de kernactiviteiten, daarom verlicht MeeDoenIsLeuker.nl deze randzaken en geeft de vereniging tijd terug om je te richten op het neerzetten van een top evenement!

Waar helpt MeeDoenIsLeuker.nl je dan zoal mee?

Evenementen

Het begint allemaal met het opzetten van evenementen, van wanneer tot wanneer en welke eventuele overkoepelende evenementen.

Inschrijvingen

In de evenementen kun je allerlei verschillende rollen instellen, denk bijvoorbeeld aan leiding, deelnemer of organisatie.

Per rol kunnen weer instellingen gedaan worden zoals wanneer gaan de inschrijvingen open, hoeveel plaatsen zijn er, wil je een wachtrij gebruiken, enzovoort.

Betalingen

Een lastig stukje is het afhandelen van de betalingen. Van vooraf overmaken tot enveloppen met cash. Maar dit is verleden tijd.

MeeDoenIsLeuker.nl werkt samen met Mollie wat er voor zorgt dat je binnen een handomdraai iDeal tot je beschikking hebt.

Hierdoor zit MeeDoenIsLeuker.nl ook niet tussen de betalingen.

Groepen

De deelnemers doen over het algemeen niet alleen mee, maar in groepen. Het beheer van deze groepen zit helemaal geïntegreerd in MeeDoenIsLeuker.nl.

Zo heb je in een paar clicks overzicht wie bij wie in het groepje zit, maar zo kan ook leiding inloggen om te kijken wie er nou allemaal in hun groepje zit.

Aanwezigheid

Als je werkt met grote groepen deelnemers is het overzicht van wie er vandaag wel is en wie niet een behoorlijke klus.

Vanuit een groep kan leiding bij iedeeen in de groep aangeven of deze aanwezig is of niet. Voor de organisatie is er in het dashboard een widget om hier een overzicht van te krijgen.

Activiteiten

Een evenement is vaak opgedeeld in allemaal kleine activiteiten met materialen, begeleiders, schema's...

Al deze kleine dingen kunnen in MeeDoenIsLeuker.nl beheerd worden en makkelijk inzichtelijk gemaakt worden.

Is er een planning voor de groepen? Geen draaiboeken meer printen want de leiding kan zelf de planning voor hun groepje zien.

Dashboards

In een organisatie helpen meerdere mensen mee in verschillende rollen.

Om te zorgen dat iedereen de informatie snel vindt die nodig is, heeft MeeDoenIsLeuker.nl een mogelijkheid om voor iedereen een eigen dashboard in te richten.

Tickets

Soms heb je niet heel veel informatie nodig en maakt het niet uit wie er het evenement komt bezoeken. Hiervoor heeft MeeDoenIsLeuker.nl ook de mogelijkheid om tickets te verkopen in een ticketshop.

Hier kan een gebruiker tot 10 tickets tegelijk kopen. Helemaal voorzien van een reservering van 60 minuten, betaling, toesturen tickets enzovoort.

Scannen

Lange rijen voor de poort of lijsten met alle deelnemers zijn niet meer van deze tijd. Bij een inschrijving of logischerwijs een verkocht ticket hoort een unieke code.

Deze code komt in de vorm van een QR code op het ticket. MeeDoenIsLeuker.nl heeft daarbij mogelijkheid om deze codes te scannen en aanwezigheid te registeren. Geen apps, aparte scanners en dubbel gebruikte of gekopiëerde kaartjes meer.

Geïnteresseerd?

Er zit nog veel meer in MeeDoenIsLeuker.nl zoals partner(kortings)codes, gepersonaliseerde dashboards, beheer account en ga zo maar door.

Heeft dit ervoor gezorgd dat je geïntereseerd bent en wilt toch wel eens wat meer informatie? Schroom dan niet en neem contact op met info@meedoenisleuker.nl en we kijken graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

Organisaties die reeds gebuik maken


KVW Groot Echt

Jeugd Aktief

Fanfare St Joseph Pey

Stichting Echter Revue

De Aester Sjaelen Uul

SJV Rosmalen

KVA de Beuk

Fanfare Eendracht Dieteren

JeugdVakantieWeek Sint-Oedenrode

KVW Nuenen

KVW Erp - Keldonk - Boerdonk

Koninklijke Harmonie 'St. Caecilia' Echt

Veldeke Krink Ech

Schuttersvereniging St Stephanus

Stichting De Zevensprong

SJO Stichting Jeugdwerk Odiliapeel

Demo

Bèsse d'r Bie

KinderVakantieWerk Helvoirt